Legyen szép és kényelmes műfogsora

kompromisszumok nélkül!

A nálunk készült protézis nem csupán egy Önhöz illő fogpótlás, hanem annál sokkal több, a magabiztosabb, felszabadultabb élet nyitánya.

Ezt kínáljuk, hogy mosolygósan, korlátok nélkül élhesse meg mindennapjait:

Várjuk rendelőnkben személyes konzultációra!

Szép vagy kényelmes legyen egy protézis?

 • Mi történik, ha műfogsora jól illeszkedik, de a megjelenését szégyelli? Nem mer majd mosolyogni, gátlásossá válhat, kerülni fogja a társaságot.
 • És ha a látvánnyal elégedett ugyan, de kivehető protézise fájdalmasan nyomja az ínyét vagy billeg evés közben? Nemcsak az étkezés örömének inthet búcsút, de a jó emésztés és a szép, artikulált beszéd is akadályokba ütközhet.

Nem szabad kompromisszumot kötni, ha műfogsort tervez (vagy lecserélné a meglévőt).

Ha élvezni akarja az élet örömeit, és meg akar felelni a napi kihívásoknak, érdemes arra törekedni, hogy a műfogsor egyszerre legyen szép, valósághű és kényelmes is. Mindez úgy valósulhat meg, ha a magas szintű fogorvosi és fogtechnikai szakértelmet együtt kaphatja meg.

Műfogsorok, melyeket nézni és használni is öröm

Rendelőnk egyike az ország azon kevés fogászati klinikáinak, ahol saját fogtechnika áll rendelkezésre. Ezzel biztosítva Önnek a gyorsan, pontosan készülő

 • esztétikus, egyéniségéhez illő és élethű műfogsort,
 • mellyel a tiszta beszéd és a rágás is könnyű.

A szép fogsor a szenvedélyünk. Nem csoda, hiszen egy személyre szabott műfogsor az arc ékessége, olyan, akár egy gyönyörű ékszer. Minden részlet az Ön egyéniségét tükrözi, a kiválasztott, minőségi fogak éppúgy, mint az ínyfestéstől élethű, rózsás íny. A stabilizálás pedig abban is segít, hogy ne kelljen ragasztgatni a fogsort, sőt, éjszaka is úgy viselhesse, mintha a sajátja lenne.

A “titok” egyszerű: minden szakértelem egy helyen elérhető. A műfogsor vékony mini-implantátumokkal történő rögzítését végző fogorvosok és a fogtechnikusok összehangoltan, az egyes eseteket megvitatva érik el a tökéletes végeredményt.

Ezért szebb és hatékonyabb a Fixfogsor műfogsor az átlagos kivehető protéziseknél

Kifejezetten Önre tervezzük, esztétikus és valósághű

Nincs két egyforma páciens, sem műfogsor. Csak az a műfogsor lehet igazán szép látvány, amit Önre szabtunk, egyéni adottságainak, igényeinek megfelelően alakítottunk ki. Fixfogsor műfogsorát (legyen az bármilyen típusú) minden tekintetben a sajátjának fogja érezni.

Már a lenyomat is különleges technológiával készül

A személyre szabott, stabil fogsorig a lenyomatvételen át vezet az út, nem véletlen, hogy itt sem elégszünk meg az átlagossal, egy speciális lenyomatvételi technológiát alkalmazunk. Így már semmi akadálya, hogy a legjobb minőségű anyagokból építhessük fel a jól illeszkedő, természetes mosolyt adó műfogsort.

Strapabíró, minőségi anyagok biztosítják a gondtalan rágást

Nem elég, ha a protézis szép és pontosan illeszkedik, Ön joggal várhatja el azt is, hogy erős is legyen. Az általunk használt, liechtensteini székhelyű Ivoclar cég műfogai és alaplemez-anyagai világszerte a csúcsminőséget képviselik. Műfogsora nem csak maximálisan kényelmes lesz, de strapabíró is, a keményebb falatok fogyasztása sem jelent akadályt, nem kell lemondania kedvenc ételeiről. A műfogak formájáról, méretéről, állásáról Önnel közösen döntünk.

Szép és természetes látványt nyújt

A stabil, élethű műfogsor a beszéd, az étkezés, a társasági élet, a sport szabadságát adja Önnek. Mindehhez nálunk a választás szabadsága is jár, mivel a Fixfogsor Rendelőben 3 különböző kivitelű és árfekvésű, egyformán magas minőségű protézist kínálunk. Bármelyiket is választja, úgy készítjük el, hogy valósághű legyen.

Igény szerint mosolytervezést is alkalmazunk

Ha szeretné, modern, számítógépes mosolytervezéssel is segítünk elképzelni, milyen látvány lesz a tervezett műfogsor. Hogyan működik mindez? Lefotózzuk az arcát, a program megmutatja az “előtte és utána” állapotot, és Ön máris gyönyörködhet benne, milyen látványos lesz a változás.

Kényelmes viselet a nap 24 órájában

Étkezés, sportolás, munka, családi pillanatok. Egyik sem igazi, ha a műfogsort kell igazgatni. Míg a hagyományos protézisek elbillenhetnek, kimozdulhatnak, a fogtechnikusi és fogorvosi együttműködéssel megvalósuló pontosság, precizitás azonban kiküszöböli ezt. Rendelőnkben a fogorvos és a fogtechnikus nemcsak egy helyen, de valóban egymás mellett dolgozik, akár a fogorvosi szék mellett is konzultálnak azért, hogy a műfogsor a lehető legtökéletesebb legyen (ráadásul nem kevés időt is spórolunk ezzel Önnek, hiszen nem kell ide-oda “küldözgetni” a fogsort.) A Fixfogsor műfogsor ennek az összhangnak köszönhetően minden helyzetben kényelmes viselet marad, semmi akadálya a finom ízek és a kellemes társaság élvezetének, a sétának, a sportolásnak.

Milyen csomagok közül tudsz választani?

Fixfogsor Quality műfogsor

Boldog és szép mosoly, a legjobb áron.
152 000 Ft
 • Hogyan, miből készül?

  Az Ivoclar cég Ivostar nevű műfogaiból készítik fogtechnikusaink.
 • Mi az erőssége?

  Természetes hatású mosolyt és erős rágást biztosít.
 • Mikor ajánljuk?

  Ha az ár tekintetében határt húzna, de az esztétikumból és a minőségből nem szívesen enged.

Fixfogsor Prémium műfogsor

Kategóriája csúcsa, kedvező ár.
268 000 Ft
 • Hogyan, miből készül?

  Ivoclar Phonares típusú, speciális nanokompozit műfogakból és prémium rózsaszín alaplemezből készítik fogtechnikusaink.
 • Mi az erőssége?

  Természetessége, textúrája, fényáteresztő képessége a saját fogakat idézi, kemény és kopásálló, evéskor nem kopog, tartja a színét, sőt, még az ízeket is jobban érzi vele.
 • Mikor ajánljuk?

  Ha minden téren jól teljesítő, tartós, prémium kategóriás, egyedi műfogsort akar, és a kedvező ár is fontos szempont.

Fixfogsor Exkluzív műfogsor

Valódi műremek, amelybe mindenből a legjobb kerül.
388 000 Ft
 • Hogyan, miből készül?

  Rátonyi József fogtechnikus mester, az Ivoclar kelet-európai szakreferense saját kezűleg, személyre szabottan alkotja meg.
 • Mi az erőssége?

  Élethű és erős. A választható rózsaszín ínyfestés teszi még természetebbé.
 • Mikor ajánljuk?

  Ha kényelmes, esztétikus, természetes, személyre szabott műfogsort szeretne - csúcsminőségben.

Fixfogsor Quality műfogsor

gyönyörű mosoly a legjobb áron

Szintén a már bizonyított Ivoclar technikával készülő műfogsor, az átlagot meghaladó minősége ugyanúgy garantált, ára rendelőnkben a legkedvezőbb.

Az Ivostar műfogak természetes hatású mosolyt adnak és erős harapást biztosítanak a keményebb falatok rágásához is.

Akár teljesen szabályos kialakítású műfogsora is lehet, de választhatja az élethűbb, a természetes szabálytalanságot megjelenítő formát is. (Ha bizonytalan, kérdezze a konzultáción szakértő kollégáinkat, örömmel segítenek.)

A Fixfogsor Quality legnagyobb előnye, hogy igazán kedvező áron juthat egy olyan protézishez, amely hosszú évekig szolgálja majd.

Fixfogsor Prémium műfogsor

valóban átlag feletti

Szintén a legjobb minőségű anyagokból készült, és hasonlóan kényelmes viselet, ára azonban kedvezőbb az exkluzív műfogsornál.

Ivoclar Phonares típusú műfogakkal készítjük, ezek a modern fogászat legszebb, legerősebb, prémium kategóriás megoldásai közé tartoznak.

A műfogak anyaga speciális nanokompozit, keménysége, kopásállósága, textúrája szinte megközelíti az eredeti fogakéit. A nanokompozit fogak a túl kemény porcelánnal szemben ideális keménységűek, étkezés közben sem kopognak. Az őrlőfogak felszínének kialakítása is speciális, az alsó és felső fogsor harmonikusan illeszkedik összeharapáskor.

Majdnem olyan, akár a saját szájpadlása: a rózsaszínű alaplemezt ugyanis egy speciális préseléses eljárással készítjük. Ennek köszönhetően a hagyományos öntött akrilát alaplemeznél sokkal tömörebb, erősebb az anyagminősége.  A színét is tartja, sőt még a későbbiekben esetlegesen megjelenő, szagosodást okozó baktériumok sem tudnak az anyag pórusaiba behatolni.

A prémium mintázás miatt az ízeket is jobban érezheti vele. Étkezéskor nyelve a szájpadláson lévő szájrózsákhoz préseli a falatot, amely segíti az ételt mélyen az ízlelőbimbók közé jutni, így a kedvenc ételek íze erőteljesebb, intenzívebb lesz.

Hogy a végeredmény a lehető legtermészetesebb legyen (és hogy el is tudja képzelni, mire számíthat), számítógépes mosolytervezést alkalmazunk. Ehhez az Ön arcáról készült fotón különféle fogformákat jelenítünk meg a képernyőn, így az ideális fogformáról a látottak alapján, közösen dönthetünk.

A Fixfogsor Prémium Műfogsor minden tekintetben átlag felett álló protézis, remek választás, ha a kifogástalan minőség mellett a jó ár is számít Önnek.

Fixfogsor Exkluzív műfogsor

Ez a kényelmes, étkezés és sport közben sem elmozduló, rendkívül élethű és természetes műfogsor a kompromisszum nélküli csúcsminőség rendelőnkben.

Az extrákkal is rendelkező műfogsort saját kezűleg készíti el Önnek a Fixfogsor Rendelő szakértője, Rátonyi József fogtechnikus mester, a világ egyik vezető fogászati gyártójának, az Ivoclarnak a kelet-európai szakreferense, aki több szakkönyvet is jegyez a kivehető műfogsorok témakörében, tanít a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogászati Karán és rendszeresen tart szakmai előadásokat, továbbképzéseket Magyarországon, illetve a környező országokban.

A műfogsor igény szerint rózsaszín ínyfestéssel is elkészülhet, ez az egészséges, normál fogíny színét idézi, ezért megnyugtató természetességet, megnyerő külsőt kölcsönöz, így gátlások nélkül, felszabadultan beszélgethet ismerőseivel.

Ideális választás, ha Ön alapanyagból, kivitelezésből, extrákból is a legjobbat szeretné, és nem jelent gondot a kezelés magasabb költsége sem.

Fogtechnikusi és implantációs szakértelem

Ez a kényelmes, étkezés és sport közben sem elmozduló, rendkívül élethű és természetes műfogsor a kompromisszum nélküli csúcsminőség rendelőnkben.

Az extrákkal is rendelkező műfogsort saját kezűleg készíti el Önnek a Fixfogsor Rendelő szakértője, Rátonyi József fogtechnikus mester, a világ egyik vezető fogászati gyártójának, az Ivoclarnak a kelet-európai szakreferense, aki több szakkönyvet is jegyez a kivehető műfogsorok témakörében, tanít a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogászati Karán és rendszeresen tart szakmai előadásokat, továbbképzéseket Magyarországon, illetve a környező országokban.

A műfogsor igény szerint rózsaszín ínyfestéssel is elkészülhet, ez az egészséges, normál fogíny színét idézi, ezért megnyugtató természetességet, megnyerő külsőt kölcsönöz, így gátlások nélkül, felszabadultan beszélgethet ismerőseivel.

Ideális választás, ha Ön alapanyagból, kivitelezésből, extrákból is a legjobbat szeretné, és nem jelent gondot a kezelés magasabb költsége sem.

Milyen lépésekben készül a szép és kényelmes Fixfogsor műfogsor?

Először is jelentkezzen be személyes konzultációra oldalunkon keresztül (vagy telefonon). Munkatársaink egyeztetnek Önnel egy alkalmas időpontot.

Megtörténik az első találkozás a rendelőnkben

Az első, kötelezettségmentes találkozás során felmérjük igényeit és megbeszéljük, milyen műfogsort szeretne. Szájvizsgálatra és egy 3 Dimenziós CT-felvétel készítésére kerül sor, melynek birtokában eldönthetjük, elvégezhető-e az elkészült műfogsor rögzítése.

A második találkozáskor elvégezhető a vékony implantátumok beültetése

Általában 60 perc alatt, helyi érzéstelenítésben, fájdalom nélkül elvégezzük a műfogsort tartó vékony titán csavarok beültetését. Most már minden készen áll ahhoz, hogy a 3 hónapos gyógyulási idő után helyére kerüljön a szép, erős, esztétikus új fogsor.

Elkészül a személyre szabott Fixfogsor műfogsor

Fogtechnikusaink a kivehető műfogsorok készítésére szakosodott, külföldi képzéseken tanult, sok éves rutinnal bíró munkatársak. Hála ennek, fogtechnikai munkáink túlnyomó része helyben készül, nincs ide-oda küldözgetés, sem hosszas várakozás a műfogsorra.

A gyógyulási idő után felkerül a gyönyörű új műfogsor

A kezelés végén kész a rögzített, esztétikus műfogsor, mely nem mozdul el étkezés vagy beszéd közben, biztonságos, észrevétlen viselet. Felszabadult mosolya pedig, akár egy névjegy, szavak nélkül is beszél Önről.

A műfogsorra garanciát vállalunk

A nálunk készült műfogsor törésére, kopására 1 év műfogsor garanciát vállalunk (a kezelés végén erről bélyegzővel ellátott garanciajegyet kap.) 

További garanciáink, melyek a műfogsor rögzítésére vonatkoznak:

 • Egyedülálló implantátum becsontosodási garancia: ha 3 éven belül elveszítené valamelyik implantátumát, egy alkalommal ingyen új implantátumot ültetünk be.
 • 20 év implantátum minőségi garancia: törésre, hibásodásra.

Akik már bizalmat
szavaztak nekünk

"Nagyon meg vagyok elégedve a fogsorommal, mert stabil, jól illeszkedik az ínyemhez és komfortosan tudok vele rágni. Már nem teszem a kezem a szám elé, mint korábban ha nevetek. Nem szégyellem a fogaimat, hanem büszke vagyok rájuk. A barátnőim sokszor megdícsérnek, hogy milyen gyönyörő a fogsorom. Olyan mintha igazi lenne"
Hazafi Sándorné
"A koromnál fogva kezdtek fogyni a fogaim. Katasztrofálisan néztem ki. Piaci vásárláskor, közértben, orvosi rendelőben, vagy amikor találkoztam a régi kollégákkal "egy-fogas ember" voltam, de én ezt nem akartam. Azt mondtam magamnak, hogy most megpróbálok áldozni rá anyagi oldalról és megpróbálom megoldani ezt a súlyos problémát az életemben. Mára egy boldog ember vagyok, aki büszke a fogaira és remekül megy az evés is!"
Knapovics Gyula
"2012 óta használom a Fixfogsor protézisem. Stabil, bátran ehetek, nevetketek. A mosolyom is sokkal szebb mint korábban. Nagyon meg vagyok elégedve."
Tuskán Anna

Jelentkezzen be személyes konzultációra!

Kérjen visszahívást!

A személyes konzultáció nem jár kötelezettséggel, arra szolgál, hogy válaszoljunk kérdéseire az Önt érdeklő Fixfogsor műfogsorral kapcsolatban és felmérjük, elvégezhető-e Önnél is a kezelés.

Címünk

Budapest, XIII., Kádár u. 9.-11.

Díjaink

Hasznos kérdések és válaszok

A legegyszerűbb, ha a bejelentkezés gombra kattint és online, oldalunkon keresztül kér konzultációs időpontot. Ha inkább telefonálna, hívja ügyfélszolgálatunkat a (06-1) 9000-651-es, normál díjas telefonszámon.

A liechtensteini Ivoclar cég különböző típusai műfogait és alaplemezeit használjuk, amelyek sokak szerint (a mi véleményünk is ez) a világon jelenleg elérhető legjobb gyártmányok.

A legtöbb esetben a kezelésnek nincs akadálya. Mivel az íny felvágására nincs szükség, még akkor is elvégezhető, ha Ön véralvadásgátlót szed. (A kemoterápiás kezelés, egyes autoimmun betegségek kizáró okok lehetnek, erről fogorvosunk személyre szabottan tájékoztatja.)

A rögzítés során az állcsontba az íny felvágása nélkül speciális kialakítású, vékony titán műgyökereket helyezünk, majd erre csatlakoztatjuk a fogtechnikusok által készített, pontosan illeszkedő, szép műfogsort. A helyi érzéstelenítés mellett végzett kezelés fájdalommentes, és akkor is elvégezhető, ha az állcsont vékonyabb.

Ha Önnél nem lehetséges a hagyományos implantációval történő fogpótlás (vékony állkapocscsont miatt), de egyedi és időtálló protézist szeretne, a Fixfogsor műfogsorok jelenthetik az ideális megoldást.

A Fixfogsor műfogsorok attól olyan rendkívüliek, hogy egyszerre gyönyörű a kialakításuk, személyre szabottak, és még stabilizáljuk is őket, hogy soha többé ne kelljen a műfogsorragasztóval bajlódnia.

Írjon az info@fixfogsor.hu e-mail címre, kérdésére igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni.

Nem feltétlenül, de ez megbeszélés tárgyát képezi. Legtöbb kertünkben kulcsátadással dolgozunk (megfelelő felelősségi nyilatkozatokkal), így nem kell igazodnia a tulajdonosnak hozzánk. Az idő drága. A bizalom is az. Nem játszunk vele.

A fenti űrlavp kitöltésével tudsz árajánlatot kérni, vagy kereshetsz minket telefonon (Kecskemét: +36 20 554 1885, Pécs: +36 30 693 6347), illetve e-mailen keresztül (info@gardenangels.hu és pecs@gardenangels.hu )!