Gyönyörű műfogsor, mely nem mozdul el?

Élvezze, hogy mindez együtt is lehetséges!

A Fixfogsor protézis jóval több, mint egy szépséges, személyre szabott műfogsor. Mivel stabilan rögzül, az Ön magabiztosabb, mosolygósabb, korlátok nélküli mindennapjainak nyitánya lehet.

Várjuk rendelőnkben személyes konzultációra!

Szép vagy kényelmes legyen egy protézis?

 • Mi történik, ha műfogsora jól illeszkedik, de a megjelenését szégyelli? Nem mer majd mosolyogni, gátlásossá válhat, kerülni fogja a társaságot.
 • És ha a látvánnyal elégedett ugyan, de kivehető protézise fájdalmasan nyomja az ínyét vagy billeg evés közben? Nemcsak az étkezés örömének inthet búcsút, de a jó emésztés és a szép, artikulált beszéd is akadályokba ütközhet.

Ne kössön kompromisszumot: a műfogsor ne csak esztétikus legyen, de stabil is.

Ha élvezni akarja az élet örömeit, és meg akar felelni a napi kihívásoknak, érdemes arra törekedni, hogy a műfogsor egyszerre legyen valósághű és kényelmes is. Mindez úgy valósulhat meg, ha a magas szintű fogorvosi és fogtechnikai szakértelmet együtt kaphatja meg.

Műfogsorok, melyeket nézni és viselni is öröm

Rendelőnk egyike az ország azon kevés fogászati klinikáinak, ahol saját fogtechnika áll rendelkezésre.

Ezért egy helyen biztosítjuk Önnek a két, egymástól elválaszthatatlan dolgot:

 • az esztétikus, egyéniségéhez illő, élethű műfogsort,
 • és az ezt stabillá varázsoló protézisrögzítést.

A szép fogsor a szenvedélyünk. Egy személyre szabott műfogsor az arc ékessége, olyan, akár egy gyönyörű ékszer. Minden részlet az Ön egyéniségét tükrözi, a kiválasztott, minőségi fogak éppúgy, mint az ínyfestéstől élethű, rózsás íny. A stabilizálás pedig abban is segít, hogy ne kelljen ragasztgatni a fogsort, sőt, éjszaka is úgy viselhesse, mintha a sajátja lenne.

A “titok” egyszerű: minden szakértelem egy helyen elérhető. A protézisrögzítést végző fogorvosok és a műfogsort megtervező és kivitelező fogtechnikusok összehangoltan, az egyes eseteket megvitatva érik el a tökéletes végeredményt.

Extra vékony mini-implantátumokat használunk, ezért a rögzítés akkor is lehetséges, ha a kevésbé vastag állkapocs miatt Önnél nem alkalmazható a hagyományos implantációval történő fogpótlás.

Szeretne beszélni szakembereinkkel? A konzultáció ingyenes és nem jár kötelezettséggel.

Ezért szebb és hatékonyabb a Fixfogsor műfogsor az átlagos kivehető protéziseknél

Kifejezetten Önre tervezzük, esztétikus és valósághű

Nincs két egyforma páciens, sem műfogsor. Csak az a műfogsor lehet igazán szép látvány, amit Önre szabtunk, egyéni adottságainak, igényeinek megfelelően alakítottunk ki. Fixfogsor műfogsorát (legyen az bármilyen típusú) minden tekintetben a sajátjának fogja érezni.

Már a lenyomat is különleges technológiával készül

A személyre szabott, stabil fogsorig a lenyomatvételen át vezet az út, nem véletlen, hogy itt sem elégszünk meg az átlagossal, egy speciális lenyomatvételi technológiát alkalmazunk. Így már semmi akadálya, hogy a legjobb minőségű anyagokból építhessük fel a jól illeszkedő, természetes mosolyt adó műfogsort.

Strapabíró, minőségi anyagok biztosítják a gondtalan rágást

Nem elég, ha a protézis szép és pontosan illeszkedik, Ön joggal várhatja el azt is, hogy erős is legyen. Az általunk használt, liechtensteini székhelyű Ivoclar cég műfogai és alaplemez-anyagai világszerte a csúcsminőséget képviselik. Műfogsora nem csak maximálisan kényelmes lesz, de strapabíró is, a keményebb falatok fogyasztása sem jelent akadályt, nem kell lemondania kedvenc ételeiről. A műfogak formájáról, méretéről, állásáról Önnel közösen döntünk.

Szép és természetes látványt nyújt

A stabil, élethű műfogsor a beszéd, az étkezés, a társasági élet, a sport szabadságát adja Önnek. Mindehhez nálunk a választás szabadsága is jár, mivel a Fixfogsor Rendelőben 3 különböző kivitelű és árfekvésű, egyformán magas minőségű protézist kínálunk. Bármelyiket is választja, úgy készítjük el, hogy valósághű legyen.

Igény szerint mosolytervezést is alkalmazunk

Ha szeretné, modern, számítógépes mosolytervezéssel is segítünk elképzelni, milyen látvány lesz a tervezett műfogsor. Hogyan működik mindez? Lefotózzuk az arcát, a program megmutatja az “előtte és utána” állapotot, és Ön máris gyönyörködhet benne, milyen látványos lesz a változás.

Kényelmes viselet a nap 24 órájában

Étkezés, sportolás, munka, családi pillanatok. Egyik sem igazi, ha a műfogsort kell igazgatni. Míg a hagyományos protézisek elbillenhetnek, kimozdulhatnak, a fogtechnikusi és fogorvosi együttműködéssel megvalósuló pontosság, precizitás azonban kiküszöböli ezt.

Rendelőnkben a fogorvos és a fogtechnikus nemcsak egy helyen, de valóban egymás mellett dolgozik. Szakembereink akár a fogorvosi szék mellett is konzultálnak azért, hogy a műfogsor a lehető legtökéletesebb legyen (ráadásul nem kevés időt is spórolunk ezzel Önnek, hiszen nem kell ide-oda “küldözgetni” a fogsort.)

A Fixfogsor műfogsor minden helyzetben stabil marad, semmi akadálya a finom ízek és a kellemes társaság élvezetének, a sétának, a sportolásnak.

Milyen csomagok közül választhat?

Fixfogsor Quality műfogsor

Boldog és szép mosoly, a legjobb áron.
 • Hogyan, miből készül?

  Az Ivoclar cég Ivostar nevű műfogaiból készítik fogtechnikusaink.
 • Mi az erőssége?

  Természetes hatású mosolyt és erős rágást biztosít.
 • Mikor ajánljuk?

  Ha az ár tekintetében határt húzna, de az esztétikumból és a minőségből nem szívesen enged.

Fixfogsor Prémium műfogsor

Kategóriája csúcsa, kedvező ár.
 • Hogyan, miből készül?

  Ivoclar Phonares típusú, speciális nanokompozit műfogakból és prémium rózsaszín alaplemezből készítik fogtechnikusaink.
 • Mi az erőssége?

  Természetessége, textúrája, fényáteresztő képessége a saját fogakat idézi, kemény és kopásálló, evéskor nem kopog, tartja a színét, sőt, még az ízeket is jobban érzi vele.
 • Mikor ajánljuk?

  Ha minden téren jól teljesítő, tartós, prémium kategóriás, egyedi műfogsort akar, és a kedvező ár is fontos szempont.

Fixfogsor Exkluzív műfogsor

Valódi műremek, amelybe mindenből a legjobb kerül.
 • Hogyan, miből készül?

  A protézis anyagainak minősége kényelmes viseletet garantál, a műfogsor megjelenése pedig maximálisan élethű, természetes hatást kelt.
 • Mi az erőssége?

  Élethű és erős. A választható rózsaszín ínyfestés teszi még természetebbé.
 • Mikor ajánljuk?

  Ha kényelmes, esztétikus, természetes, személyre szabott műfogsort szeretne - csúcsminőségben.

Fixfogsor Quality műfogsor

gyönyörű mosoly a legjobb áron

A bizonyított Ivoclar technikával készülő műfogsor. Az átlagot meghaladó minősége garantált, ugyanakkor ára rendelőnkben a legkedvezőbb.

Az Ivostar műfogak természetes hatású mosolyt adnak és erős harapást biztosítanak a keményebb falatok rágásához is.

Akár teljesen szabályos kialakítású műfogsora is lehet, de választhatja az élethűbb, a természetes szabálytalanságot megjelenítő formát is. (Ha bizonytalan, kérdezze a konzultáción fogorvosainkat, örömmel segítenek.)

A Fixfogsor Quality legnagyobb előnye, hogy igazán kedvező áron juthat egy olyan rögzített protézishez, amely hosszú évekig szolgálja majd.

Fixfogsor Prémium műfogsor

valóban átlag feletti

Szintén a legjobb minőségű anyagokból készült, és hasonlóan kényelmes viselet, ára azonban kedvezőbb az exkluzív műfogsornál.

Ivoclar Phonares típusú műfogakkal készítjük, ezek a modern fogászat legszebb, legerősebb, prémium kategóriás megoldásai közé tartoznak.

A műfogak anyaga speciális nanokompozit, keménysége, kopásállósága, textúrája szinte megközelíti az eredeti fogakéit. A nanokompozit fogak a túl kemény porcelánnal szemben ideális keménységűek, étkezés közben sem kopognak. Az őrlőfogak felszínének kialakítása is speciális, az alsó és felső fogsor harmonikusan illeszkedik összeharapáskor.

Majdnem olyan, akár a saját szájpadlása: a rózsaszínű alaplemezt ugyanis egy speciális préseléses eljárással készítjük. Ennek köszönhetően a hagyományos öntött akrilát alaplemeznél sokkal tömörebb, erősebb az anyagminősége.  A színét is tartja, sőt még a későbbiekben esetlegesen megjelenő, szagosodást okozó baktériumok sem tudnak az anyag pórusaiba behatolni.

A prémium mintázás miatt az ízeket is jobban érezheti vele. Étkezéskor nyelve a szájpadláson lévő szájrózsákhoz préseli a falatot, amely segíti az ételt mélyen az ízlelőbimbók közé jutni, így a kedvenc ételek íze erőteljesebb, intenzívebb lesz.

Hogy a végeredmény a lehető legtermészetesebb legyen (és hogy el is tudja képzelni, mire számíthat), számítógépes mosolytervezést alkalmazunk. Ehhez az Ön arcáról készült fotón különféle fogformákat jelenítünk meg a képernyőn, így az ideális fogformáról a látottak alapján, közösen dönthetünk.

A Fixfogsor Prémium Műfogsor minden tekintetben átlag felett álló protézis, remek választás, ha a kifogástalan minőség mellett a jó ár is számít Önnek.

Fixfogsor Exkluzív műfogsor

Ez a kényelmes, étkezés és sport közben sem elmozduló, rendkívül élethű és természetes műfogsor a kompromisszum nélküli csúcsminőség rendelőnkben.

A műfogsor igény szerint rózsaszín ínyfestéssel is elkészülhet, ez az egészséges, normál fogíny színét idézi, ezért megnyugtató természetességet, megnyerő külsőt kölcsönöz, így gátlások nélkül, felszabadultan beszélgethet ismerőseivel.

Ideális választás, ha Ön alapanyagból, kivitelezésből, extrákból is a legjobbat szeretné, és nem jelent gondot a kezelés magasabb költsége sem.

Fogtechnikusi és implantációs szakértelem egy helyen

Gyönyörű új műfogsorát a rögzítés teszi igazán teljessé. A mini-implantátumok stabilan a helyén tartják a fogsort, ragasztóra nem lesz többé szüksége. Nyugodtan étkezhet, beszélhet, nevethet, a rosszul illeszkedő műfogsor miatt biztosan nem érheti kellemetlen meglepetés.
Rendelőnk az első, kizárólag műfogsorrögzítésre specializálódott hazai fogászatként jött létre 2011-ben. Kiemelkedő szakmai munkánkat időközben több díjjal is elismerték.

Már több, mint 4000-en élték át azt a boldogságot, hogy Fixfogsor® Protézisrögzítéssel a lötyögő, mozgó műfogsorukat stabil műfogsorra cserélhették (vagy hogy lehetőségük nyílt a fogpótlásra az akár milliós költségekkel járó, vastagabb állcsontot igénylő hagyományos implantátumok nélkül is).

Küldetésünk, hogy a műfogsorviselés ne legyen tabu téma.

Élethű, fix műfogsorral hogy is lehetne az többé?

Kiválóan felszerelt, saját fogtechnikai laboratórium található rendelőnk épületén belül, azaz szinte karnyújtásnyira van egymástól a kétféle szakértelem. Implantológus és protetikus orvosaink fogtechnikus kollégáinkkal karöltve dolgozhatnak azon, hogy Ön elégedett legyen fogsorával. A csapatmunka elengedhetetlen, hiszen mind a speciális, vékony implantátumok beültetésekor, mind a fogtechnikai és protetikai munkánál maximálisan figyelembe vesszük az anatómiai adottságokat, személyes igényeket, kéréseket.

Milyen lépésekben készül a szép és kényelmes Fixfogsor műfogsor?

Először is jelentkezzen be személyes konzultációra oldalunkon keresztül (vagy telefonon). Munkatársaink egyeztetnek Önnel egy alkalmas időpontot.

Megtörténik az első találkozás a rendelőnkben

Az első, kötelezettségmentes találkozás során felmérjük igényeit és megbeszéljük, milyen műfogsort szeretne. Szájvizsgálatra és egy 3 Dimenziós CT-felvétel készítésére kerül sor, melynek birtokában eldönthetjük, elvégezhető-e az elkészült műfogsor rögzítése.

A második találkozáskor elvégezhető a vékony implantátumok beültetése

Általában 60 perc alatt, helyi érzéstelenítésben, fájdalom nélkül elvégezzük a műfogsort tartó vékony titán csavarok beültetését. Ekkor a meglévő műfogsorba az új implantátumok helyének megfelelően pici furatokat készítünk, amiben a gyógyuló implantátumok elhelyezkednek. Így a gyógyulási idő alatt sem fog gondot okozni a műfogsor kényelmes viselése. Nem lesz fogsor nélkül rövid időre sem! Most már minden készen áll ahhoz, hogy a 3 hónapos gyógyulási idő után helyére kerüljön a szép, erős, esztétikus új fogsor.

Elkészül a személyre szabott Fixfogsor műfogsor

Fogtechnikusaink a kivehető műfogsorok készítésére szakosodott, külföldi képzéseken tanult, sok éves rutinnal bíró munkatársak. Hála ennek, fogtechnikai munkáink túlnyomó része helyben készül, nincs ide-oda küldözgetés, sem hosszas várakozás a műfogsorra.

Felkerül a gyönyörű új műfogsor

A kezelés végén kész a rögzített, esztétikus műfogsor, mely nem mozdul el étkezés vagy beszéd közben, biztonságos, észrevétlen viselet. Felszabadult mosolya pedig, akár egy névjegy, szavak nélkül is beszél Önről.

A műfogsorra többféle garanciát is vállalunk

A nálunk készült műfogsor törésére, kopására 1 év műfogsor garanciát vállalunk (a kezelés végén erről bélyegzővel ellátott garanciajegyet kap.) 

További garanciáink, melyek a műfogsor rögzítésére vonatkoznak:

Egyedülálló implantátum becsontosodási garancia: ha 3 éven belül elveszítené valamelyik implantátumát, egy alkalommal ingyen új implantátumot ültetünk be.

Hároman azok közül, akik már bizalmat szavaztak nekünk

"Nagyon meg vagyok elégedve a fogsorommal, mert stabil, jól illeszkedik az ínyemhez és komfortosan tudok vele rágni. Már nem teszem a kezem a szám elé, mint korábban ha nevetek. Nem szégyellem a fogaimat, hanem büszke vagyok rájuk. A barátnőim sokszor megdícsérnek, hogy milyen gyönyörő a fogsorom. Olyan mintha igazi lenne"
Hazafi Sándorné
"A koromnál fogva kezdtek fogyni a fogaim. Katasztrofálisan néztem ki. Piaci vásárláskor, közértben, orvosi rendelőben, vagy amikor találkoztam a régi kollégákkal "egy-fogas ember" voltam, de én ezt nem akartam. Azt mondtam magamnak, hogy most megpróbálok áldozni rá anyagi oldalról és megpróbálom megoldani ezt a súlyos problémát az életemben. Mára egy boldog ember vagyok, aki büszke a fogaira és remekül megy az evés is!"
Knapovics Gyula
"2012 óta használom a Fixfogsor protézisem. Stabil, bátran ehetek, nevethetek. A mosolyom is sokkal szebb mint korábban. Nagyon meg vagyok elégedve."
Tuskán Anna

Jelentkezzen be személyes konzultációra!

Kérjen visszahívást!

A személyes konzultáció nem jár kötelezettséggel, arra szolgál, hogy válaszoljunk kérdéseire az Önt érdeklő Fixfogsor műfogsorral kapcsolatban és felmérjük, elvégezhető-e Önnél is a kezelés.

Címünk

Budapest, XIII., Kádár u. 9.-11.
Kecskemét, Temes tér 10.

Díjaink

Hasznos kérdések és válaszok

A legegyszerűbb, ha a bejelentkezés gombra kattint és online, oldalunkon keresztül kér konzultációs időpontot. Ha inkább telefonálna, hívja ügyfélszolgálatunkat a (06-1) 9000-651-es, normál díjas telefonszámon.

A liechtensteini Ivoclar cég különböző típusú műfogait és alaplemezeit használjuk, amelyek sokak szerint (a mi véleményünk is ez) a világon jelenleg elérhető legjobb gyártmányok.

A legtöbb esetben a kezelésnek nincs akadálya. Mivel az íny felvágására nincs szükség, még akkor is elvégezhető, ha Ön véralvadásgátlót szed. (A kemoterápiás kezelés, egyes autoimmun betegségek kizáró okok lehetnek, erről fogorvosunk személyre szabottan tájékoztatja.)

A rögzítés során az állcsontba az íny felvágása nélkül speciális kialakítású, vékony titán műgyökereket helyezünk, majd erre csatlakoztatjuk a fogtechnikusok által készített, pontosan illeszkedő, szép műfogsort. A helyi érzéstelenítés mellett végzett kezelés fájdalommentes, és akkor is elvégezhető, ha az állcsont vékonyabb.

Ha Önnél nem lehetséges a hagyományos implantációval történő fogpótlás (vékony állkapocscsont miatt), de egyedi és időtálló protézist szeretne, a Fixfogsor műfogsorok jelenthetik az ideális megoldást.

A Fixfogsor műfogsorok attól olyan rendkívüliek, hogy egyszerre gyönyörű a kialakításuk, személyre szabottak, és még stabilizáljuk is őket, hogy soha többé ne kelljen a műfogsorragasztóval bajlódnia.

Írjon az info@fixfogsor.hu e-mail címre, kérdésére igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni.